Marchiol menu
engita

Novice

ELETTROEXPO 2018 - PRIJAVA

6 - 7 - 8 SEPTEMBER, PORDENONE (IT)

EXPO 2018

Leta 1983 je Marchiol organiziral prvi sejem elektromateriala v Italiji, na katerem so se zbrala vodilna podjetja v sektorju, ki so predstavila svoje izdelke in novosti.

Od takrat se na tridnevnem sejmu lahko udeležite številnih dogodkov, na katerih se seznanite z najnovejšimi trendi na trgu, z uporabo tehnoloških inovaciji in seveda spoznate, kaj vse vam ponujamo pri Marchiolu.

Predstavitev sejma (ita): https://www.youtube.com/watch?v=BP0JmyT_7v8

  • 12.000 m2 razstavnega prostora
  • 7000 strokovnjakov
  • 160 razstavljavcev

Pričakujemo vas 6.- 7.- 8. septembra od 9. do 18. ure, Via Treviso 1, Pordenone (IT), na največjem sejmu elektromateriala na tem delu Italije!

 

Prijava na sejem Elettroexpo 2018 – za povabljene stranke

Izpolnite spodnji obrazec. Prijaviti morate vsakega udeleženca posebej, s klikom na gumb DODAJ ga dodate na seznam. Ko ste vpisali vse prijavljene, preverite vpisane podatke v spodnji tabeli, potrdite ter zaključite prijavo s klikom na gumb POŠLJI.

Na vašo elektronsko pošto bo poslana potrditev prijave. V primeru nejasnosti pišite na gorica@marchiol.com oz. pokličite na tel. 05/33 13 100.


Udeleženec


Prevoz*
ČETRTEK 6.9.2018
R1: Avtobusni prevoz: Maribor – Pordenone in povratek
R2: Avtobusni prevoz: Ljubljana – Pordenone in povratek
R3: Avtobusni prevoz: Nova Gorica – Pordenone in povratek
Lasten prevoz
SOBOTA 8.9.2018
R1: Avtobusni prevoz: Maribor – Pordenone in povratek
R2: Avtobusni prevoz: Ljubljana – Pordenone in povratek
R3: Avtobusni prevoz: Nova Gorica – Pordenone in povratek
Lasten prevoz
DODAJ/POTRDI
Ime in priimek GSM E-pošta ČETRTEK 6.9.2018 SOBOTA 8.9.2018 odstrani

S prijavo na dogodek se posameznik strinja, da lahko podjetje Marchiol d.o.o., Industrijska cesta 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica, matična številka 1123114 (v nadaljevanju besedila Marchiol d.o.o.) kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje osebne podatke, ki jih je posameznik posredoval v obrazcu za prijavo na dogodek, za namene izvedbe dogodka ter vseh storitev povezanih z njim. Posameznik dovoljuje, da sme podjetje Marchiol d.o.o. v obrazcu navedene osebne podatke posredovati morebitnim drugim osebam, ki sodelujejo pri izvedbi dogodka. Posameznik izjavlja in potrjuje, da je seznanjen(a) s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je strinjanje z obdelavo podatkov prostovoljno. V kolikor se posameznik ne strinja s tem, da lahko podjetje Marchiol d.o.o. obdeluje osebne podatke, ki jih je posameznik posredoval za namene izvedbe dogodka na katerega se posameznik prijavlja, mora to sporočiti na elektronski naslov gorica@marchiol.com.