Marchiol menu
engita

Novice

ELETTROEXPO 2018 - PRIJAVA

6 - 7 - 8 SEPTEMBER, PORDENONE (IT)

EXPO 2018

Leta 1983 je Marchiol organiziral prvi sejem elektromateriala v Italiji, na katerem so se zbrala vodilna podjetja v sektorju, ki so predstavila svoje izdelke in novosti.

Od takrat se na tridnevnem sejmu lahko udeležite številnih dogodkov, na katerih se seznanite z najnovejšimi trendi na trgu, z uporabo tehnoloških inovaciji in seveda spoznate, kaj vse vam ponujamo pri Marchiolu.

Predstavitev sejma (ita): https://www.youtube.com/watch?v=BP0JmyT_7v8

  • 12.000 m2 razstavnega prostora
  • 7000 strokovnjakov
  • 160 razstavljavcev

Pričakujemo vas 6.- 7.- 8. septembra od 9. do 18. ure, Via Treviso 1, Pordenone (IT), na največjem sejmu elektromateriala na tem delu Italije!

 

ELETTROEXPO 2016

Benetke, 10.-12. september 2016

NEKAJ UTRINKOV IZ SEJMA ELETTROEXPO 2016 V BENETKAH

Nedaleč stran od naše zahodne meje je svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov – Benetke – od 10. do 12. septembra 2016 gostilo 18. sejem elektromateriala Elettroexpo 2016.
Sejem Elettroexpo je organiziran pod okriljem skupine Marchiol, ki jo sestavljajo italijanska, slovenska in madžarska družba Marchiol, poteka pa vsaki dve leti v mesecu septembru. Zgodovina sejma sega v leto 1983, ko je bila prva izvedba, letos pa smo organizirali osemnajsto ponovitev.
Letos je na sejmu kar 150 razstavljavcev na 10.000 m2 razstavne površine predstavilo vodilne tržne znamke s področja elektromateriala, najpomembnejše izdelke, najnovejše trende, tehnološke inovacije in novosti; skratka, predstavljene so bile vse razsežnosti celovite ponudbe skupine Marchiol.
Za slovenske obiskovalce sejma je družba Marchiol d.o.o. organizirala brezplačni avtobusni prevoz iz treh slovenskih mest (iz Ljubljane, Maribora in Nove Gorice), v sodelovanju z dobavitelji je poskrbela za mikavne akcijske ponudbe izdelkov ter za krajše predavanje (predstavitev akcijskih ponudb) v slovenskem jeziku v posebej za to rezervirani dvorani na sejmu v Benetkah. V ta namen je bila izdana tudi brošura z akcijami in promocijami. Vsak obiskovalec sejma je prejel več praktičnih daril, za brezplačno hrano in pijačo pa je bilo tudi poskrbljeno.
Na sejmu so sodelovali tudi slovenski predstavniki podjetij ABB, Schneider, Gewiss, Legrand, Hager in Cembre, ki so nam pomagali pri podrobnejši in bolj celoviti predstavitvi svojih izdelkov, novosti in akcij. Največ zanimanja je bilo na razstavnem prostoru proizvajalca Cembre. Predstavniki tega italijanskega podjetja so predstavili svoje izdelke in z agresivno promocijsko akcijo privlačili kupce. Termični tiskalnik za označevanje MG3 in hidravlične klešče za stiskanje kabelskih čevljev B500 sta bila najbolj zanimiva artikla na razstavnem prostoru Cembre.

Za nami je nedvomno še eden iz niza uspešnih sejmov Elettroexpo, iz katerega smo se vsi obiskovalci vrnili obogateni z novim znanjem, neprecenljivimi izkušnjami in novimi poznanstvi. Ponosni smo na visoko udeležbo, zadovoljstvo strank pa nam je v spodbudo, da se pri organizaciji vsakič znova trudimo, da bi bil vsak naslednji sejem še boljši kot prejšnji.

Več na: https://www.youtube.com/watch?v=wIdY4jT_aoE

expo DSC_0046expo DSC_0057expo DSC_0173expo DSC_0383expo DSC_0899